FCSB, Viitorul şi Poli Iaşi reduc salariile cu 50 %

Gigi Becali a declarat pentru Pro Sport că a decis să reducă contractile jucătorilor săi. El i-a convoacat azi la baza de la Berceni, unde aceștia vor semna un act adiționat, prin care se micșorează contractele cu 50 la sută.
Finanţatorul din Pipera a mai precizat faptul că în octombrie jucătorii vor reveni la salariile actuale, pentru că în opinia sa, lucrurile pe piața financiară se vor regla. „Am la echipă băieți de caracter, iar pe unii dintre ei nu am ezitat să îi ajut atunci când au venit la mine și mi-au cerut ajutorul în diferite probleme personale. Acum asta este situația în care e toată lumea. Dacă nu luam această decizie, atunci ne duceam sigur în cap. Nimeni nu își mai permite să plătească salarii de 15.000-20.000 de euro dacă nu se joacă fotbal două, trei luni, sau se poate îngheța campionatul”, a mai spus Becali.

După FCSB, încă două cluburi au luat hotărârea de a înjumătăţii salariile jucătorilor. Este vorba de Poli Iaşi şi Viitorul.
Componenţii echipei din Ovidiu, vor trebui să semneze de asemenea şi un document special. Conform acestui document, cei care vor fi depistați cu coronavirus vor fi amendați, iar clubul va avea şi posibilitatea de a rezilia contractele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.