Gala premiilor Tony, amânată!

Sursa foto: Tony Awards/Facebook

Cea de-a 74-a ediţie a galei de decernare a premiilor Tony, cele mai prestigioase distincţii din industria teatrală americană, programată pe 7 iunie, a fost amânată la o dată ce urmează să fie stabilită, a anunţat miercuri seară site-ul cotidianului The New York Times.

Gala Tony Awards, care este şi televizată, nu va avea loc până când teatrele de pe Broadway nu vor fi redeschise.

Reprezentanţii Tony Award Productions, compania care organizează ceremonia, au precizat miercuri că data la care va avea loc gala premiilor Tony va fi anunţată după redeschiderea teatrelor newyorkeze.

Ultimele săptămâni au avut deja efecte devastatoare pentru angajaţii din industria teatrală. Pandemia de coronavirus a lăsat fără locuri de muncă mii de persoane din acest sector de activitate şi i-a determinat pe producătorii newyorkezi să anuleze două spectacole – „Who’s Afraid of Virginia Wolf?” şi „Hangmen” – chiar înainte de premierele acestora.

Producătorii de pe Broadway au fost de acord să plătească salariile actorilor, muzicienilor, maşiniştilor şi altor angajaţi ai teatrelor din New York în primele săptămâni din perioada în care aceste teatre rămân închise.

Deocamdată nu este clar dacă regulamentele de eligibilitate pentru premiile Tony vor fi modificate din cauza amânării galei din 2020.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.