Şoferii trebuie să facă ITP-ul, chiar dacă este Situaţie de Urgenţă

Conducerea Registrului Auto Român aduce la cunoştinţa conducătorilor auto, că ordonanţele militare emise până acum din cauza pandemiei de coronavirus, nu afectează şi activitatea acestei instituţii.
Pe pagina oficială de facebook a Registrului Auto Român, se precizează următoarele : ,, autoritățile competente nu au luat nicio decizie care să schimbe în vreun fel legislația în vigoare cu privire la valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP). Orice decizie care privește activitatea RAR în acest sens va fi comunicată cu celeritate pe toate canalele oficiale !”.

Deocamdată chiar dacă este Stare de Urgenţă, reprezentanțele Registrului Auto Român din întreaga țară funcționează în condiții normale, conform programului obișnuit, dar cu unele modificări şi reguli noi, introduse datorită coronavirusului.

De asemenea cei de la RAR, îi mai anunţă pe şoferi, că toate reprezentanțele Registrului Auto Român din țară au fost dezinfectate cu substanțe profesionale pentru limitarea răspândirii COVID-19.
Cei de la RAR precizează că dezinfecția s-a efectuat în toate spațiile în care au acces clienții, dar și în zonele administrative și de birouri.

1 COMENTARIU

  1. inevitabil inspectorul va contacta pana in final virusul, apoi il va purta prin toate masinile pe care le va verifica, iar noi ne v-om mira de unde ne-am imbolnavit ca doar n-am iesit din casa o luna..!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.