Angajații Primăriei Sectorului 4 au donat sânge

Astăzi, la Centrul de Transfuzii București, s-au prezentat pentru a dona sânge 45 de angajați ai Primăriei Sectorului 4.
Salariații au răspuns, astfel, unui apel la solidaritate lansat pe o rețea de socializare de către edilul Daniel Băluță.

Primarul de la Grand Arena a avut această inițiativă în urma anunțului Centrului de Transfuzii București cu privire la scăderea dramatică a numărului de donatori și lipsa sângelui.

În afară de cei infectați cu COVID-19, există mulți alți oameni bolnavi, care au nevoie de asistență medicală, care au nevoie de sânge, a susținut Băluță.

„Am venit într-un moment foarte dificil pentru întreaga noastră societate, am venit să îmi exprim solidaritatea față de toți cei care sunt astăzi în nevoie.

Am venit să fim alături de toți cei care sunt aici, la Centrul de Hematologie, pentru că sunt și ei greu încercați și au avut și au nevoie de sprijin din partea noastră.

Am venit să ne exprimăm solidaritatea și față de toți cei care se afla în linia întâi și în dorința de a face apel la absolut toți oamenii să îi sprijine pe medici, să fie alături de ei în aceste momente dificile.

Și, de asemenea, să fim alături de toți cei care au probleme medicale. Pentru că, în afară de oamenii cu infecții COVID-19, există o mulțime de oameni care au și alte probleme medicale, există oameni care au nevoie de sânge, există oameni care au nevoie de asistență medicală permanentă”, a spus Băluță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.