Cornel Ilie, VUNK: ”Eu chiar cred că după tot detox-ul ăsta emoțional, moral, de toate felurile, va fi o lume mai bună”

© FOTO: Petru Ivu

„Jur sa spun adevarul” – Povestea VUNK este un documentar inedit care va putea fi vizionat pe 1 aprilie, ora 19:00, pe YouTube. Membrii formatiei vor urmari filmul alaturi de fani si vor raspunde in timp real la comentariilor de pe chat. Despre acest moment, dar si cum trec prin perioada #Coronavirus si ce fac acum, cand #StamAcasa, a povestit Cornel Ilie in matinalul #BeFm #DeDimineata.

”E povestea unor băieți care au trecut peste absolut orice ca să își urmeze visul.”
”La orele 19.00 facem o proiecție online a documentarului nostru, pe canalul nostru de YouTube. E lansat de 1 an și jumătate, dar nu fusese lansat online. Azi, cine vrea să vadă povestea noastră, viața noastră, de fapt istoria muzicii noastre, o să recunoască foarte multe din problemele acelor vremuri, din farmecul anilor 1999, artiștii care au fost atunci. Noi facem asta de la ora 19.00, cu comentariile noastre în live. În mod sigur vor fi comentarii, rating-ul fiind de 18 ani +.”

Cornel Ilie a explicat: ”Filmul are 90 de minute. Regizorul Silviu Munteanu a făcut o treabă excelentă! E povestea unui artist spusă ca afară, cum vedem pe net la alții. Încercăm să îl arătăm nu pentru a ne înțelege pe noi, ci pentru a da curaj să își urmeze pasiunea. E povestea unor băieți care au trecut peste absolut orice ca să își urmeze visul. Succesul nostru înseamă că trăim din ceea ce ne place! Și asta de 20 și ceva de ani! Nu banii, nu faima, nimic altceva!” Cornel a mai punctat un aspect important: ”Cartea se completeaza cu filmul. Ce e în documentar, nu e în carte.”
”Încerc să găsesc partea bună.”

Cornel Ilie, ca și toți membrii trupei VUNK, stă acasă. ”În perioada asta, stau acasă, sunt disciplinat. Am început să fac piese noi. E timp să creezi. Încerc să găsesc zilnic un mesaj, să fac oamenilor câteva minute ziua mai bună”, spune solistul VUNK.
Cornel povestește că el și familia sa au reședința în afara orașului, dar măsurile de protecție sunt luate și de ei ca de toată lumea. ”Stăm în afara orașului și nu simțim presiunea de a sta doar între niște pereți. Mă duc până la magazinul din sat, iau ce e nevoie și mă întorc. Nu dezinfectez produsele aduse. Sunt atent la mine. Contează mult starea de spirit. Încerc să găsesc partea bună. Încerc să nu atrag cu energia mea partea negativa: «aoleu, pățesc ceva!» Încă nu m-a prins din urmă paranoia de a nu păți ceva. Mă comport ca și când e o perioadă normală, dar cu anumite restricții. Avem mănuși și măști, dar aici e liniște… ca la sat…”

Dacă vrei să afli ce a răspuns Cornel Ilie la ”Testul de memorie în vreme de #Coronavirus”, ce ascultă în perioada asta și la ce se uită, când s-a văzut ultima oară cu colegii din trupă, vezi VIDEO!

”Acum, când o să ieșim în lume, cred că o să ieșim mai buni. O să știm să ne bucurăm la lucrurile care chiar contează. O să învățăm ce oameni trebuie să atragem lângă noi. Eu chiar cred că după tot detox-ul ăsta emoțional, moral, de toate felurile, va fi o lume mai bună. Vom ști să ne bucurăm de clipa de acum și ce facem cu ea”, a spus Cornel Ilie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.