VIDEO: Alexandru Iancu, fondator Urban Events – „Contribuim pentru a ajuta echipa medicală de la Maternitatea Bucur”

Urban Events, în parteneriat cu ALY Media, vin în susținerea Asociației Zetta cu un show muzical online în scop caritabil.

Show-ul caritabil aduce artiști talentați direct în casele oamenilor pentru a susține campania organizată de Asociația Zetta, „Prezent! Susține de două ori viața!”. Medicii Maternității Bucur au nevoie de echipamente medicale de protecție în lupta împotriva #coronavirus, iar toți banii obținuți vor fi donați în acest scop.

Alexandru Iancu, fondator Urban Events, a povestit în matinalul #BeFM De #Dimineata și live prin Skype, pe Facebook-ul București FM, despre inițiativă, despre viitorul domeniului organizării de evenimente și ce va urma după #pandemia de #COVID19.

„Pe 11 aprilie, de la 20:00, este acest concert organizat din dorința de a contribui pentru a ajuta echipa medicală de la Maternitatea Bucur cu tot ceea ce au nevoie. Cred că toți s-au săturat de îndemnul #StatiAcasa, iar noi contribuim cu un #StaiAcasa mai energic. Biletul costă 29 de lei. În 45 de secunde ai biletul, plăteși online cu cardul.

Alymedia.com/urban-show este locul unde sunt detaliile. Tot profitul obținut se donează. Avem 10 performeri și o gazdă. Sunt oameni cărora le mulțumesc!”, spune Alexandru Iancu.

Dacă vrei să afli care sunt artiștii implicați, ce genuri muzicale sunt acoperite în concert, de ce s-a luat acesată inițiativă, cum vede el reorganizarea pieței de evenimente după #pandemie, VEZI VIDEO.

Alexandru Iancu, fondator Urban Events, spune: „Putem să contribuim activ și să ne întoarcem către creativitatea noastră, artiștii putând să își găsească cât mai ușor scopul. Poți vedea toată situația asta pe cât e de rău cum poate fi la fel de bine. Poți intra înăuntrul tău și să vezi cum te poți dezvolta mai bine. Până să vină nebunia, ne uitam foarte mult în exterior, ne raportam la ce fac alții. Acum stăm noi cu noi și facem lucruri. Cu siguranță lumea evenimentelor va fi mult mai faină și cu o energie suplimentară după perioada asta. Cred că vom avea ceva de spus, pentru că lucram la lucruri extraordinare. Uite, ies lucruri mișto precum acest concert. E și momentul #SingFromHome, iar lumea vede momente faine ale artiștilor aflați acasă. Am speranța că odată ce se ridică baiera, cum spun eu, lucrurile vor reintra în normal.”

„Această pauză ne prinde foarte bine. Reușim să structurăm programele. Pentru anul acesta sper să sincronizăm totul și oamenii să beneficieze de ce avem mai bun. Uite, concertul e un mix în care încercăm să mulțumim pe toată lumea. Dacă plătești biletul, vei avea parte de muzică pentru toată familia: de la cei mici până la vârstnici”, punctează Alex Iancu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.