VIDEO: Șerban Pavlu – „Există invitați speciali în fiecare episod”

Sursa foto: Discutabil - serial online/Facebook

Șerban Pavlu, unul din cei 5 actori care joacă în primul sitcom românesc dedicat noului #coronavirus, a povestit în matinalul #BeFM De #Dimineață cum s-a născut ideea, ce se întâmplă în serial, unde poate fi urmărit și cum este jucat, actorii fiind acasă.

Șerban a spus că „Discutabil” este construit pe tehnica sitcomului și va avea 12 episoade. El joacă rolul unui ipohondru.

„A fost o idee mai veche. Aveam un fel de proiect cu «Discutabil». S-a păstrat doar numele. Alex Popa scrie scenariul. Deși pare improvizație, există un scenariu. Facem și repetițiile online, ceea ce e funny. Alex a readaptat pe ideea că cinci, șase actori stau izolați în casă. Era un serial în care niște amici foarte buni se văd din când în când și vorbesc despre probleme la zi”, povestit actorul.

Dacă vrei să afli cât repetă pentru sitcom, cine joacă în serial alături de Șerban Pavlu, ce spune despre personajul său, cum a intrat în direct în pielea personajului, ce situație a interpretat ca Relu din „Umbre”, vezi VIDEO.

Despre readaptare, Șerban Pavlu mai spune: „Ideea e că am făcut asta bazându-ne pe tipul de discuție care e acum, cu teleconferință. Nu e o idee 100% originală, dar ni s-a părut foarte funny. Există invitați speciali în fiecare episod. Sunt nume surpriză. Până acum a fost Maia Morgenstern. Suntem pe YouTube, pe canalul «Discutabil», și pe pagina de Facebook a serialului. În ambele locuri se poate urmări ce a fost. Preferăm pe YouTube, ca să ne contabilizăm spectatorii.”

Şerban Pavlu va fi în rolul unui ipohondru, Marius Manole în rolul unui conspiraţionist care crede că termometrele îţi controlează viaţa, pe Nadina Sălăgean în cea care crede în stele şi cărţi, dar are şi pile la spitalul de urgenţă ca să facă rost de un pat la Terapie Intensivă, în avans, cum vrea ipohondrul grupului.

Vlad Zamfirescu joacă rolul unui actor interesat de aspectul fizic, gata să păcălească poliţia ca să mai alerge puţin prin parc pentru a nu se îngrăşa, în timp ce Carmen Tănase, care şi-a acceptat statutul de actriţă casnică pentru moment, este înţeleapta grupului.

„Cea mai tare fază e cea cu «se instaurează noua ordine mondială». Mie îmi place cum se spune. Teoria e așa: «ne ține în casă până se instaurează noua ordine mondială și când ieșim nu mai avem ce face». 5G-ul, evident, este un alt subiect”, povestește Șerban despre subiectele sitcomului.

În perioada de #StamAcasa, actorul nu are timp să se plictisească.

„Am avut un program foarte încărcat până a început asta. Și exista o listă nesfârșită de filme cu care sunt în urmă. Încep să recuperez cu mare bucurie. Plus că eu în casa nu sunt singur, așa că nu știu când se face ora 5. Încerc să mă ocup de conturile de Social Media pe care le-am neglijat în ultimii 6 ani.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.