Proiectele votate de CGMB!

Sursa foto: Adriana Baciu

Consilierii municipali ai Capitalei au aprobat, astăzi, într-o ședință care se desfășoară, în premieră, online, un proiect de hotărâre pentru identificarea unor spații destinate copiilor care sunt afectați de pandemia COVID-19.

Primarul general Gabriela Firea a explicat că este vorba de copii ai căror părinți sunt infectați cu virusul COVID-19, și despre copiii medicilor care se află în prima linie în spitalele de boli infecțioase și care ar putea rămâne singuri acasă, sau riscă să fie trimiși în centre de plasament.

Potrivit primarului general, în aceste spații prietenoase, copii vor primi îngrijire, educație și vor avea momente de relaxare.

Un alt proiect aprobat astăzi de consilierii municipali este achiziționarea a 3000 de teste PCR destinate angajaților municipalității din serviciile publice – termoficare, transport public etc.

„Aceștia nu își pot întrerupe activitatea și ar putea constitui un vector de transmitere a coronavirusului, în cazul în care ar fi infectați și nu ar fi depistați la timp”, a explicat Edilul Șef al Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.