Simona Halep nu crede că va mai juca vreun turneu anul acesta

Foto: Agerpres

Prima rachetă a României se află în izolare în apartamentul ei situat în zona de nord a Capitalei, într-o perioadă în care coronavirusul a paralizat activitatea pe întreg mapamondul. Simonei îi lipsesc turneele de tenis şi este de părere că actualul sezon este compromis și nu crede că va mai juca vreun turneu anul acesta. Totuşi, eleva lui Darren Cahill îşi păstrează optimismul şi speră într-o redresare a situaţiei până la toamnă.
„Până în august nu se joacă nimic. Nu știu dacă în America se va mai juca pentru că sunt greutăți destul de mari acolo, legate de sănătate. Realist, realist… foarte realist acum, eu nu cred că se va mai juca anul acesta, dar îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm”, a declarat Simona Halep, la Digi Sport.

Sportiva din Constanţa respectă ordinele autorităților şi iese din casă doar ca să alerge prin complexul în care locuiește, iar restul timpului îl petrece numai în casă, unde face exerciţii fizice, citeşte sau se uită la filme.
„Este foarte bine, crede-mă, să te trezești dimineața fără alarmă. Chiar mi s-a spus că e periculos, pentru că mă voi obișnui asa, dar nu se pune problema de așa ceva. Dar, mă bucur din plin că pot avea o viață normală, diferită față de cea de până acum”, a mai spus Simona Halep.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.