Concurs lansat de Opera Comică pentru Copii

Doar săptămâna aceasta suni personajele de la OCC în cadrul campaniei ,,Alo, Opera Copiilor?” și câștigi atât pe pagina de Facebook, cât și pe cea de Instagram ale Operei Comice pentru Copii!

Fiecare zi din timpul săptămânii 13 – 17 aprilie 2020 îți poate aduce câte un abonament pentru o perioadă de trei luni pe aplicația Opera Copiilor (www.operacomica.ro), iar duminică, 19 aprilie, se trage la sorți premiul cel mare: UN CĂPȘUNARIU.

Condițiile de participare sunt simple!

Trimite o fotografie sau mai bine un videoclip din timpul dialogului cu personajul de la OCC, printr-un comentariu la mesajul de concurs de pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii.

Câștigătorii sunt premiați a doua zi, la ora 10:00, prin tragere la sorți, iar duminică, toate comentariile au șanse la premiul cel mare! Poți participa zilnic, astfel poți avea mai multe șanse de câștig. Așa că nu rata niciun personaj din timpul săptămânii.

Sună la numărul de telefon 0374.267.777, cu tarif normal, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00 și ai ocazia să vorbești cu cinci dintre cele mai apreciate personaje de la OCC.

  • Luni, 13 Aprilie – Denise din ,,Hapciu în Re Major”
  • Marți, 14 Aprilie – Erus
  • Miercuri, 15 Aprilie – Albă ca Zăpada
  • Joi, 16 Aprilie – Figaro
  • Vineri, 17 Aprilie – Roua din ,,Erus în Valea Generozității”

Șansele de câștig ți se pot dubla, pentru că surprizele Operei Comice pentru Copii continuă și pe pagina de INSTAGRAM @operacomica! Premiile rămân aceleași, dar condițiile de participare la concurs se schimbă. Intră și pe Instagram, participă și câștigă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.