Pepe: ”Oamenii să fie răbdători, să se redescopere”

Concerte de 5 ore, un nou proiect inedit, comunicare permanentă cu fanii sau ce mai face Pepe de când stă acasă! Despre fiecare idee și plan a povestit artistul în matinalul #BeFm #DeDimineata și live, prin Skype, pe Facebook-ul București Fm.

”Sunt acasă. Îmi beau cafeluța cu voi. Nu ne plângem, suntem sănătoși și asta e cel mai important. Suntem izolați ca toată lumea, respectăm regulile și ne ocupăm de acasă să cântăm online cât se poate de des. Intru pe YouTube duminică de duminică. Duminica de Florii am cântat cel puțin 5 ore jumătate. Mi-era dor și mi-e dor să cânt! Faptul de a fi aproape de oameni, de a face fotografii, de a cânta împreună cu oamenii. Acum s-au transformat în like-uri. Mi-a fost mai greu prima dată, e complicat să stai închis într-un studio, să nu simți vibrația oamenilor. Dar, te uiți și vezi câți se uită și parcă mai trece. Ne adaptăm. Ce sa facem?”

Pepe spune că stă acasă și așa e bine, ”să facem cumva să oprim răspândirea virusului. Nu cred că vrea nimeni să prelungim!”

Despre proiectul său cu concertele live pe YouTube, artistul spune: ”Ultimul live a fost de 5 ore și 26 de minute. Am mai avut acum vreo două săptămâni unul de vreo 5 ore. Mă ia valul pentru că simt plăcerea și dorința oamenilor de a fi alături de mine. Mulți îmi cer piese pe care am și uitat să le cânt. Nu mă oprește nimeni din cântat! Vă dați seama că în astea 5 ore nici la toaletă nu am mers, nu m-am oprit din cântat. Duminica de Paște fac, mă gândesc la un repertoriu. O să transmit oamenilor un mesaj, să îmi dea idei pentru repertoriu. Să fie binedefinit, ca un fel de concert, și să mă încadrez într-o ora, o oră jumătate. Mă gândeam doar ca duminica asta să fie ceva organizat, dedicat Paștelui, dar după revin lucrurile în normal. Eu intru la ora 20.00.”

Dacă vrei să vezi cum a trecut Pepe testul făcut de matinalii Marius și Alex, ce le-a arătat băieților în live-ul de pe Skype, ce gătește soția, cu ce este rsponsabil în casă, ce îi place să mănânce de Paște, ce piesă a artistului au dedicat #COVID-19, vezi VIDEO!

”Mai întâi să vedem cum își revine piața. M-am readaptat și am zis să nu lansez o piesă acum. Am piese, dar nu se potrivesc, plus că un videoclip nu se poate filma. Până una, alta am zis că e cazul să aduc în prim-plan tot repertoriul meu. Și după 3 concerte de câte 3 -5 ore, înca mai am piese. Și am să fac un «Best of» și am să lansez și ceva nou. Vreau să lansez un proiect altfel, să cânt piese internaționale – care nu au legătură cu piesele mele. Voi raspunde dorințelor oamenilor. Le voi interpreta în studio, voi face un clip cu buget redus. Voi cânta din toate genurile, dar voi cânta ca mine. Vreau să cânt și piese care îmi plac mie, cum ar fi Nikos Vertis. E un proiect care se numește «Pepe altfel». Fanii mă descopera altfel și pot lansa ceea ce îmi place. Am piese noi, dar aștept să le lansez cum eram obișnuiți”, explică el.

Pepe are și un mesaj: ”Oamenii să fie răbdători, să se redescopere. Cele mai importante sunt familia și protejarea părinților. Echilibrul e și el important. Dacă reușim să trecem peste perioada asta, înseamnă că suntem puternici!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.