VIDEO: Adrian Văncică – „Vreau să vi se facă dor de mine”

În perioada aceasta, când îndemnul #StamAcasa trebuie respectat în lupta contra #COVID19, cei cărora le lipsește teatrul se pot bucura de proiecte online. Despre consumul de teatru în online, despre proiectul teatrului Nottara și cum va petrece Pșstele a povestit, în matinalul #BeFM De #Dimineață, actorul Adrian Văncică.

„Vă spun sincer, pentru mine a fost o mare bucurie să văd și alți oameni. Vreau să văd oameni noi, fețe noi și Nottara, prin programul făcut, m-a lăsat să văd alți oameni. La spectacole, eu mă prefac că nu îi văd, dar acum i-am văzut. În proiectul acesta am stat de vorbă, cred că 1 oră și 40 de minute, cu 3 oameni. M-a bucurat că iubesc teatrul și că mi-au spus că nu au teamă să se întoarcă în sala de spectacol. Erau oameni în viața cărora teatrul juca un rol”, a povestit Adrian Văncică.

Actorul consideră că în online aplauzele nu sunt contorizate. Iar pentru perioada aceasta a venit cu o idee inedită: „O să vorbesc cu nevasta și copiii să mă aplaude de câteva ori pe zi.”

Dacă vrei să afli cum scapa de a face curățenie, ce îi place să mănânce de Paște, ce sfat are pentru perioada de stat acasă, la ce filme se uită, ce crede despre oamenii care nu respectă restricțiile, vezi VIDEO.

„Dacă ești un om echilibrat, faci totul cu program. Lumea înțelege greșit treaba cu statul acasă. Când stai acasă, chiar trebuie să stai, să te lași cucerit de lene”.

Dar, dincolo de umorul cu care privește situația, actorul spune că respectă regulile și consideră că așa este corcet. Și lui îi lipsește normalitatea sărbătorilor de odinioară.

„Eu am crescut la țară și acolo făceam Paștele. Bunica vopsea ouăle cu foi de ceapă roșie, cu frunze de nuc. Am amintri plăcute culinare și cum ne adunam tot neamul. De Paște am o familie numeroasă care se ține aproape.”

Cât despre ce planuri are, Adrian Văncică spune: „Vreau să vi se facă dor de mine. E o prea mare abundență de artiști care fac tot felul de chestii. Eu sunt pe partea cealaltă. Mai stau un pic acasă și, dacă vi se face dor de mine, ne vedem când se va putea.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.