Mihai Leu: ”Doar fiind uniți și respectând indicațiile date putem trece peste asta!”

În plină pandemie de #COVID-19, marii campioni ai sportului românesc participă la o campanie prin care se strâng fonduri pentru protecția medicilor. Personalități din lumea sportului donează bani și obiecte cu valoare sentimentală, care vor fi licitate online de fani. Fondurile astfel obținute vor fi folosite pentru achiziționarea de materiale de protecție pentru cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” din București. Campania „Campionii Strâng Rândurile”, probabil cea mai mare campanie umanitară a sportului românesc, este inițiată de Asociația Junior Sport și organizată de Asociația de Medicină pentru Sănătate Publică.

Mihai Leu este unul dintre cei implicați. Despre inițiativă, despre cum trece prin perioada de #StamAcasa și ce planuri are după a vorbit marele campion în #matinalul #BeFm #DeDimineata și live, prin Skype, pe Facebook-ul București Fm.

”A fost o inițiativă foarte frumoasă. Cred că oamenii trebuie să se ajute. La ora asta, cea mai mare nevoie e să îi ajutăm pe cei din sistemul medical. Depun cel mai mare efort și au condiții foarte proaste. Asta e partea frumoasă a sportului și a românilor: se unesc în perioade grele!”, a explicat Mihai Leu.

Dacă vrei să afli detalii despre campanie, ce obiect al campionului este licitat, ce campionat va organiza anul acesta, la ce curse va participa și ce cadou vor să îi facă matinalii Marius și Alex, VEZI VIDEO

”Mi-e dor și de box și de raliu. Nu aș mai putea face performanță la box, dar la curse da. Eu cred că sănătatea este cea mai importantă, dar trebuie să ne gândim și că viața trebuie să meargă înainte și fiecare trebuie să aiba un sens, o motivație să facă ceva în continuare. Sunt convins că vom trece și peste asta, iar toată perioada aceasta va face ca oamenii să fie mai uniți, mai buni”, punctează sportivul.

Mihai Leu spune: ”Orice mișcare e binevenită, dar la box cred că e sentimentul acela că îți închipui pe cineva care te-a supărat și te descarci mai ușor. Cred că e o perioadă grea pentru toată lumea, dar este ceea ce trebuie să facem pentru a învinge virusul. Doar fiind uniți și respectând indicațiile date putem trece peste asta! Le doresc oamenilor să aibă un psihic puternic și să ne revedem cu bine!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.