,,Mister” i-a călcat în picioare pe Ionuț Negoiță și pe oamenii de afaceri din România

Una dintre legendele echipei din Ștefan cel Mare, Cornel Dinu, l-a atacat dur pe Ionuț Negoiță actualul patron al formației Dinamo, cel care nu mai vrea să dea nici un ban la echipă.
Fosta glorie dinamovistă, a ținut să facă legătura între situația de acum de la Dinamo, unde Ionuț Negoiță a declarat că nu mai dă nici un ban și donația de 100.000 de euro făcută de afacerist la Teledonul de la finalul lunii martie, Teledon organizat pentru strângera de fonduri necesare în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

„În ceea ce privește această mizerie de gesturi caritabile făcute în societatea românească, haideți să privim doar ultimul Teledon. Marile suflete care ajută poporul român la ananghie fac parte dintre acele virusuri despre care mai vorbeam și care au distrus de fapt România.
E vorba despre virusul hoției, al înșelăciunii și al oportunismului politic, al băgatului mâinii în buzunarul cetățenilor, al distrugerii învățământului. La acel Teledon au apărut câteva persoane care au dat câte 100.000 de euro și toată lumea îi aplauda… Păi nu vă e, mă, rușine?”, a declarat Cornel Dinu, conform Fanatik.

,,Procurorul”, nu i-a iertat nici pe oamenii cu bani din România, cei despre care spune că au furat sute de milioane și nu oferă nimic țării.
„Ați furat sute de milioane și dați o firimitură? Credeți că acum sunteți onorabili, că ajutați poporul ? Păi unde a fost legea, țara când voi ați furat sute de milioane? Domnul Voiculescu a mers și mai departe și a declarat că suta aia de mii de euro a dat-o în cadrul trustului pentru cei care muncesc…
Iar un nomina odiosa din show-biz-ul românesc nu s-a schimbat cu absolut nimic și a zis că aduce și el 10.000 de euro, dar de la o artistă. Păi asta-i caritate ? Ăsta-i spirit ? Tot în categoria asta a intrat și domnul nostru Ionuț Negoiță, care spune că a donat la Teledon 100.000 de euro, dar Dinamo nu are 180.000 de euro să-și ia licența. Iar acum anunță că stinge lumina la Dinamo!”, a mai spus Cornel Dinu.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan și Ionel Dănciulescu, strâng disperați bani, pentru a obține licența pentru sezonul următor. Fostul fotbalist chiar și-a scos mai multe trofee la licitație, pentru a face rost de bani pentru achitarea licenței.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.