Solidar Social – copiii din Giulești-Sârbi nu au fost uitați!

În aceste zile de luptă împotriva noului coronavirus, când orice gest de solidaritate contează, Chef Adi Hădean și echipa lui de bucătari voluntari lucrează de zor.

Printre beneficiarii acestor eforturi, care au adunat, pe lângă cei dedicați artei culinare, o mulțime de alți voluntari și sponsori, se numără și copiii din comunitatea defavorizată Giulești-Sârbi, înscriși în Programul Integrat de Educație pentru Diversitate.

170 de porții de mâncare ajung astfel în fiecare zi la copiii mai mici sau mai mari din cartierul Sectorului 6 care se confruntă cu numeroase cazuri de familii cu venituri modeste, o rată crescută a infracționalității și abandon școlar.

Ceea ce este dăruit din inimă este primit la fel de copiii Programului PIED, care au realizat, în cadrul unor activități cu tematică bine definită, dar desfășurate la domiciliu, picturi și alte obiecte artizanale dedicate Sărbătorii Pascale.

Mici daruri care au rolul de a răsplăti eforturile unor oameni simpli, dar curajoși, care nu au uitat în aceste zile dificile de problemele cu care se confruntă zilnic semenii lor defavorizați.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.