US Open riscă să fie amânat

După ce turneul de la Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, iar organizatorii de la Roland Garros a fost amânat competiția pentru luna septembrie, ultimul Grand Slam al sezonului riscă și el să fie anulat.
Federația americană de tenis (USTA), va lua o decizie în iunie, în ceea ce privește turneul de la US Open, ținând cont că pandemia de coronavirus a afectat grav și Statele Unite ale Americii.

Michael Dowse, directorul executiv de la USTA, a declarat pentru New York Times, că turneul de la Flushing Meadows ar trebui să se joace în perioada 31 august – 14 septembrie, dar că totul este deocamdată incert.
”Nu avem fixată încă o dată (pentru a lua decizia), deoarece lucrurile se schimbă foarte repede”. După cum vă imaginaţi, timpul pentru organizarea US Open nu este unul scurt, aşa că în a doua parte a lunii iunie, undeva în iunie vom decide’‘, a precizat oficialul pentru NY Times.

Forul american a mai anunțat de asemenea că va oferi ajutoare de 15 milioane de dolari asociaților care se confruntă cu probleme din cauza virusului Covid-19.
Până acum în Statele Unite ale Americii, peste 636.000 de persoane au fost depistate pozitiv cu virusul asiatic, iar aproape 31.000 au murit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.