Program de Paste pentru utilitati publice Bucuresti!

POSTA ROMANA

In perioada Sărbătorilor Pascale toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise în zilele de vineri, 17 aprilie (Vinerea Mare), și luni, 20 aprilie (a doua zi a Paştelui).

Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbatoare legală, nelucrătoare.

BANCI

Unitatile bancare nu vor avea program cu publicul în intervalul 17-20 aprilie 2020 (de vineri până luni, inclusiv).

Raman disponibile permanent serviciile bancare online.

ENEL

Magazinele Enel au fost închise de mai mult timp, mai exact de la instaurarea stării de urgență, la jumătatea lunii martie.

Potrivit companiei, clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secţiunea MyEnel.

Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

Clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

APA NOVA

În perioada Sărbătorilor Pascale, Casieria şi Centrul Relaţii Clienţi Apa Nova Bucureşti din str. Dinu Vintilă nr. 11, sector 2 funcţionează după următorul program

  • Zilele 17-20-21 aprilie 2020, închis;
  • Zilele 22-23-24 aprilie 2020, deschis în intervalul orar 08:30-16:30.

În toată această perioadă ne puteți apela 24 de ore din 24, la telefonul 021 207 77 77 sau la *7777 pentru a semnala eventualele disfuncționalități.

Asigurarea alimentării cu apă potabilă şi industrială, canalizare, cât şi controlul calităţii apei potabile se vor face în această perioadă în toate cele trei schimburi.

Pentru plata facturii vă sunt oferite mai multe modalităţi de plată, online sau la bancomate.

CMTEB

În cazul în care vă confruntaţi cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi/sau căldură, vă rugăm să vă adresaţi dispeceratelor de sector sau operatorilor TELVERDE, pentru înregistrarea sesizării şi ulterioara verificare în teren a situaţiei semnalate.
Vă rugăm apelaţi operatorii la numerele 0319442, TELVERDE – 0800820002 (apel gratuit) sau la numerele dispeceratelor de sector (indicate pe site) aflate la dispoziţia dumneavoastră 24 de ore din 24.
Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. anunţă că astăzi, 17.04.2020, NU sunt lucrări programate la reţeaua de distribuţie a energiei termice.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.