Vinde Ionuț Negoiță echipa Dinamo cu 1 leu ?

Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” a înaintat o ofertă oficială pentru cumpărarea pachetului majoritar, deținut de Ionuț Negoiță. Din această asociație face parte şi fostul internațional Cornel Dinu, o glorie a echipei din Ştefan cel Mare.
Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” anunță pe pagina sa oficială de pe facebook, că vrea să cumpere clubul și le cere și tuturor fanilor să participe la acest proiect grandios.
Iată în continuare mesajul publicat pe pagina de Facebook de Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”.

Domnule Ionuț Negoiță,

Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi așa cum ai promis!
Nu putem trăi la nesfârșit cu fața la trecut și cu spatele la viitor.
În aceste vremuri grele din viața lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparține, să ne luăm Dinamo înapoi!
Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani și ani la rând, care și-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric.
În urma ultimelor declarații venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunțăm pe toți suporterii dinamoviști că în această seară, Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă de
cumpărare a pachetului majoritar de acțiuni al S.C. Dinamo 1948 S.A.
Facem un apel către Peluza Cătălin Hîldan cât și către ceilalți suporteri care aveți în inimă Dinamo București, să ne susțineți în demersul nostru de a readuce Dinamo în mâinile celor care iubesc necondiționat această echipă.
Uniți nu putem fi înfrânți!
Totul pentru Dinamo!

Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” a fost înfiinată în 2018. Printre membrii fondatori se află Cornel Dinu, Răzvan Oprea (actor), Mihnea Ionescu (fost șef de galerie la Dinamo). Fostul internațional declara acum două zile că fanii au strâns deja câteva zeci de mii de euro, pentru plata licenţei.

Ionuț Negoiță a declarat de mai multe ori că este gata să vândă Dinamo pentru un leu, iar cel care îl va cumpăra, va trebui să plătească datorii de aproximativ două milioane de euro, după calculele făcute de patronul de la Rin Hotel. Dar până la cumpărarea clubului, prima urgență rămâne strângerea banilor de licența pentru Liga 1, adică 180.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.