Julie Mayaya: ”Fiecare își face treaba, de acasă”

În a doua zi de Paste, o voce a României, Julie Mayaya a spus ”Hristos a înviat!” on air, în direct în matinalul #BeFm #DeDimineata și live prin Skype, pe Facebook-ul București Fm. Ce a făcut în această perioadă de când respectă îndemnul #StamAcasa și cum continuă să cânte pentru fani au aflat matinalii Marius și Alex.

Julie Mayaya a spus, înainte de toate: ”La Mulți Ani! A fost ziua voastră acum câteva zile!” Cât despre cele multe zile de când stă și ea în izolare, artista recunoaște că rezistă și lucrează de acasă. ”Am lansat o piesă foarte drăguță, «Say something». E o piesă a lui Laurențiu Cazan și, împreună cu Marius Pop, am făcut un remake și a ieșit ceva de care sunt foarte mândră. Am filmat și un clip. Între timp, am pus EP-ul meu pe CD. Mereu mi-am dorit să am CD. Eu am făcut grafica lui.”

Dacă vrei să vezi cum au ciocnit matinalii ouăle de Paște cu Julie, să vezi cum arată CD-ul artistei, ce a învățat să facă în perioada lui #StamAcasa, ce a gătit de Paște, vezi VIDEO!

Julie Mayaya continuă să cânte, să aibă concerte de acasă, să creeze, dar spune cu sinceritate: ”E ciudat să comunici cu o trupă aflată la distanță. Îmi place când suntem cu toții la un loc. Se crează o stare, o energie. Când suntem în fața unui monitor, acasă, e ciudat. Mi-e dor!”

Toată situația generată de #pandemia de #COVID-19 i-a stricat foarte mult planurile. ”Trebuia să mergem prin țară cu promovarea albumului, cu show-ul ”Tina Turner”. M-a dat foarte tare peste cap. Între timp ne-am alăturat și am făcut Campania Pandemix. Fiecare își face treaba, de acasă. Dacă vă e dor să mă vedeți cântând, am pus concertul de lansare a EP-ului pe online și e valabil până pe 2 mai. Pe lângă biletul de la concert puteți primi și acest CD. Intrați pe pagina mea oficială de Facebook, Julie Mayaya Oficial, și aveți toate detaliile.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.