Mircea Lucescu revine în fotbal la 74 de ani

Fostul jucător de legendă a lui Dinamo, considerat ca fiind şi unul dintre cei mai buni tehnicieni pe care îi are în prezent fotbalul din România, nu poate sta în afara gazonului.
Conform canalului CNN Turcia, Mircea Lucescu ar urma să ajungă în staff-ul echipei Fenerbahce Istanbul, din Superliga Turciei.

Lucescu nu va fi antrenorul echipei, ci ar urma să fie consultant al antrenorului principal şi va răspunde de transferurile celor de la Fenerbahce.
,,Il Luce”, ar urma să colaboreze cu Erol Bulut actualmente antrenorul lui Alanyaspor, sau cu Huseyin Eroglu de la Altinordu.
Fenerbahce a câştigat campionatul din Turcia de 19 ori, ultima dată în 2014, iar în prezent se află pe locul şapte, cu 40 de puncte după 26 de etape.

Mircea Lucescu este liber de contract din 2019, atunci când s-a despărţit de echipa naţională a ,,Semilunei “. În Turcia, Tehnicianul din România, le-a mai antrenat pe Galatasaray şi pe Beşiktaş.
De-a lungul carierei, legendarul antrenor a mai pregătit Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.