Celin Dion şi-a amânat turneul european

Cunoscuta cântătraţă Celine Dion îşi amână concertele din prima parte a turneului său European, din cauza pandemiei de coronavirus. Concertele erau programate în perioada 21 mai – 25 iulie şi se vor relua atunci când lucrurile vor reveni la normal informează AFP.

Cele 28 de concerte care urmau să aibă loc în 19 oraşe europene, făceau parte din cadrul ,,Courage World Tour”.
Staff-ul său lucrează în prezent la reprogramarea spectacolelor şi va anunţa din timp reprogramarea concertelor pentru fiecare oraş, în măsura în care condiţiile de securitate vor permite organizarea de evenimente, se arată într-un comunicat al vedetei.
Turneul mondial cuprinde 52 de spectacole sold-out şi a început în luna septembrie în Quebec, înainte de a se opri în martie din cauza coronavirusului.

În Franţa, Celine Dion urma să susţină şase concerte la Paris între 26 iunie şi 4 iulie, iar la mijlocul lunii iulie, artista figura pe afişul festivalului Vieilles Charrues din Bretania (vest), care a fost însă amânat din pandemiei cu Covid 19.

Într-un comunicat, artista mărturiseşte că ,,gândurile” şi ,,rugăciunile” se îndreaptă către ,,toţi cei care şi-au pierdut pe cei dragi şi care suferă atât de mult în timpul acestei pandemii devastatoare”.
Organizatorii turneului ,,Courage World Tour”, i-au sfătuit pe cei care au cumpărat deja bilete să le păstreze, până la anunţarea noilor date.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.