Mihai Călin este Caliban în ”Furtuna”, îl vezi online în acest weekend

Este weekendul în care TNB difuzează online înregistrarea spectacolului ”Furtuna”.

Poate fi vizionat doar în regim de live streaming,  astăzi și mâine, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube http://www.youtube.com/c/TeatrulNaţionalILCaragialeBucureşti în sistem streaming live. Link-ul va putea fi accesat și de pe pagina https://www.facebook.com/TNB.Ro/.

Pentru interpretarea sa, Mihai Călin a primit Premiul UNITER pentru cel mai bun actor.

Mihai Călin e într-un moment foarte bun al carierei sale, cu roluri provocatoare atât pentru el cât și pentru public. Așa începea un articol publicat în 2017, în urma unei întâlniri radiofonice cu Mihai Călin, în studiioul București FM.

E important să ai parte de întâlniri în teatru, crede Mihai Călin, iar când se aliniază și planetele, după cum spune și soția sa, apar acele spectacole care să îl pună în valoare pe actor. În ultimii cinci ani, aceste lucruri chiar s-au întâmplat în carera sa, și a vorbit despre ele la București FM/

Dacă nu s-ar fi făcut actor, probabil Mihai Călin ar fi fost acum un inginer foarte bun. Dar nu s-ar fi bucurat de notorietatea pe care i-au adus-o scena, marele ecran și mai ales televiziunea.

Mihai Călin a povestit în emisiunea Spectacol@bucuresti.ro cum s-a hotărât să facă această schimbare și care au fost oamenii care i-au marcat parcursul artistic. Prima a fost profesoara de franceză și română, Marina Creci, cea care coordona trupa de teatru a liceului, apoi actorul Ovidiu Iuliu Moldovan, care l-a văzut într-un spectacol din acea perioadă și l-a încurajat să facă teatru, apoi Cătălin Naum și profesorii de la IATC. A avut șansa să lucreze, încă de la începutul carierei, cu Andrei Șerban, în ”Trilogia Antică”, cu Alexandru Tocilescu, în ”Antigona”, spectacolul de la Teatrul Bulandra pentru care a fost și nominalizat la UNITER, la premiul pentru debut, și în film cu Dan Pița, pentru ”Pepe și Fifi”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.