Spectacole online, 27 aprilie

Sursa foto. TVR

De la ora 13:00, ”Romeo și Julieta” , în regia lui Yiannis Paraskevopoulos, un spectacol produs în 2005 de Teatrul Național ”Marin Sorescu”, Craiova. Înregistrarea poate fi văzută pe pagina de Facebook, în cadrul  Festivalului Internațional Shakespeare, Home edition.

De la 19:00, ”Hamlet”, în regia lui Vlad Mugur, o producție a Teatrului Național Cluj-Napoca, desemnat  Cel Mai Bun Spectacol la Gala UNITER, aprilie 2002. Înregistrarea poate fi văzută pe pagina de Facebook, în cadrul  Festivalului Internațional Shakespeare, Home edition. Din distribuţie: Sorin Leoveanu, Luiza Cocora, Bogdán Zsolt, Elena Ivanca, Anton Tauf, Melania Ursu.

Până la ora 14:00, ”Sărbători fericite”pe texte de Neil LaBute, spectacol în regia lui Cristi Juncu, cu Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan, Marius Turdeanu. Producție a Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu.  Transmis pe pagina oficială de Facebook a TNRS și FITS, site-ul teatrului și www.youtube.com/TNRSS.

De la ora 00:00 la 24:00 ”Revizorul” de Gogol, regia artistică: Petru Vutcărău. Distribuția: Ion Rizea, Cătălin Ursu, Romeo Ioan, Colin Buzoianu, Ana Maria Cojocaru, Andrea Tokai, Ioan Strugari, Doru Iosif, Alecu Reus, Cristian Szekeres, Valentin Ivanciuc, Benone Viziteu, Mirela Puia, Luminița Tulgara, Adrian Jivan, Daniela Bostan, Paula Maria Frunzetti, Iuliana Crăescu, Bogdan Spiridon, Nicolae Pârvulescu, Marius Lupoian, Cristian Brătoiu, Ștefan Bercea, Raul Romaniuc. Producția Teatrului Național din Timișoara este disponibilă pe canalul YouTube, până vineri 1 mai 2020 și poate fi accesată de pe site-ul www.tntimisoara.com , cât și de pe conturile de socializare.

De la ora 00:00 la 24:00 ”Zăpezile de altădată”  de Dumitru Solomon, regia Mircea Cornișteanu, cu Gabriela Popescu şi Sandu Pop în rolurile principale, spectacol postat de Teatrul de Comedie pe canalul său de YouTube, înregistrare cu accesare gratuită până vineri, 1 mai.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.