VIDEO: Trupa rock Mustang – „Generații”, o lansare de disc amânată!

Unul din sectoarele de activitate grav afectate de pandemie este și cel muzical. Mulți dintre artiști aveau pregătite lansări ale materialelor discografice la care lucrau. Este și cazul trupei rock orădene MUSTANG, cunoscută în parte ca o trupă de cover-uri, cu state vechi în experiența concertelor live dar care, în paralel, a lucrat intens la primul lor material discografic. Este vorba de albumul GENERAȚII.

Trupa Mustang înseamnă :

Ioan Florea – Voce & Chitară
Adrian Ioan – Clape
Tamás Paskuy – Chitară
Mark Mihele – Bass
Miki Cservak – Tobe

Albumul era gata de lansare și aceasta ar fi trebuit să aibă loc în București, la Hard Rock Cafe, în 19 mai 2020. Era pus la punct un concert cu invitați din presă și showbiz, având pregătite duete surpriză cu soliști din generații diferite (de la Cristi Minculescu la Dragos Moldovan – Vocea Romaniei 2019). Din păcate, știm ce s-a întamplat din cauza pandemiei cu coronavirus.

Pentru că nimeni nu mai face planuri pentru concerte cu public, pentru că deocamdată și sectorul muzical s-a mutat online, vă propun să vă familiarizați cu trupa Mustang, în eventualitatea participării la concertele lor atunci când se va putea.

Primul single al albumului original GENERAȚII, se numește MUSTANG-MANIFEST și a fost scris de Gabriel Baruta (ca, de altfel, toate de pe album). Scenariul videoclipului este realizat pe baza poveștii autentice trăită de protagoniștii lui – Ioan (solistul vocal) si Daniela (textiera și graficiana) care s-au cunoscut în timpul liceului în „epoca alb-negru” a dictaturii ceaușiste și s-au regăsit (cu sentimentele intacte) acum, după 33 de ani.

Albumul este realizat în condiții grafice excepționale, fiind primul lor album cu creații originale 100% (mărturisiri ale membrilor formației) care se vrea o punte muzicală între generații.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.