FCSB poate juca în Ghencea

Ionuț Stroe ministrul tineretului și sportului, a declarat la Digi Sport că orice echipă de fotbal, inclusiv FCSB, poate juca pe noul stadion din Ghencea, dacă va plăti chiria aferentă. Cu siguranţă că anunțul ministrului nu va fi pe placul suporterilor CSA, care au susținut de multe ori în ultima perioadă, că nu vor permite clubului patronat de Gigi Becali să joace vreodată pe noua arenă din Ghencea.
„Dacă stadionul e construit din bani publici, atunci oricine poate beneficia de această arenă. Stadionul va avea administrație publică prin MApN. Nu văd nici un fel de limitare a cuiva de a solicita închirierea stadionului”. Ministrul Stroe, a mai ţinut să precizat că : ,,Doar dacă ai probleme cu legea sau să nu respecți un contract, în rest nimeni nu poate interzice asta. Dacă faci stadionul din bani privați, atunci poți aduce pe cine vrei tu acolo”.
La rândul său fosta glorie stelistă Ilie Dumitrescu, este de acord cu declaraţia ministrul MTS: „Fiecare societate care vrea să-și desfășoare un eveniment acolo, o poate face fără nicio problemă. Stadionul arată fantastic”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.