Uzinele Dacia din Mioveni îsi reiau de azi activitatea

Uzinele Dacia din Mioveni îsi reiau de azi activitatea la mai mult de o lună de când oamenii au fost trimisi în somaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus.

În data de 21 aprilie, activităţile de producţie la Uzinele Dacia au fost reluate parţial, pe bază de voluntariat, în cadrul Uzinei Mecanice şi Şasiuri, respectiv Uzinei Vehicule, în departamentul Presaj.

Groupe Renault România precizează că, încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea.

Constructorul auto a anunţat întreruperea producţiei la uzinele din Mioveni din data de 17 martie până pe 5 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus. Pe data de 2 aprilie, compania menţiona că prelungeşte perioada de întrerupere a activităţii de producţie la uzinele Dacia de la Mioveni, „în acord cu partenerii sociali” şi „în contextul propagării virusului COVID-19 la nivel global şi al evoluţiei crizei sanitare”.

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 134 de ţări şi a vândut 3,8 milioane de vehicule în 2019.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.