Angajatii din sanatate si serviciile de Ambulanta beneficiaza de schimbarea anvelopelor gratuit

Angajatii din sanatate si serviciile de Ambulanta beneficiaza de schimbarea anvelopelor gratuit

“Salvatorii de vieti din Romania sunt de mai bine de o luna, prioritatea noastra, a comunitatii www.apreciem.ro.”

“Buna ziua!

Peste 500 de angajati din sistemul de sanatate din intreaga tara si-au schimbat anvelopele de iarna, gratuit, la zeci de service-uri auto. Toti cei care au ajuns in ultima perioada cu masina personala in service-urile Campaniei www.apreciem.ro au beneficiat de gratuitate atat la schimbarea anvelopelor cat si la reparatiile acestora acolo unde a fost nevoie.

Totul a inceput in urma cu cateva saptamani, dupa ce directorul executiv al firmei Nexxon, dl. Barta Vilmos a realizat ca personalul medical nu a avut timp sa isi schimbe anvelopele de iarna! Desi, acesti oameni sunt mereu in miscare! Nu a stat pe ganduri! “Ii ajutam noi!”- si-a spus, asa a luat nastere in scurt timp campania nationala apreciem.ro, Gratuitate si Prioritate!

Mai mult, pe langa angajatii din sanatate si serviciile de Ambulanta din tara dar si parcurile auto ale spitalelor care au solicitat gratuitate au fost pe lista de prioritati. Campania de apreciere a inceput initial in cele 6 service-uri Nexxon insa spre bucuria tuturor ideea a fost preluata si de alti Parteneri. In timp record, acum ofera gratuitate 43 de service-uri auto din 26 de judete.

 

Pe langa platforma www.apreciem.ro unde exista o harta a tuturor oraselor unde se pot obtine toate adresele service-urilor auto unde se schimba gratuit anvelopele pentru intreg personalul medical din Romania, atat pentru masinile lor personale cat si pentru toata flota auto a spitalelor din tara, cei care vor sa beneficieze de acest ajutor pot sa afle informatii si de pe pagina oficiala de Facebook al Campaniei deja extinsa la nivel national www.facebook.com/apreciem.ro/.

Campania  pentru sanatate apreciem.ro continua.

 

„Cei care salveaza vieti sunt mereu in miscare, trebuie sa ajunga la pacientii care au mare nevoie de ei astfel ca, noi le oferim gratuit posibilitatea sa isi schimbe anvelopele si sa beneficieze de prioritate la aceste servicii.

 

Esti medic? Asistent? Rezident? Infirmier? Esti angajat in sistemul de sanatate de Stat? Iata ce trebuie sa faci! E simplu: accesezi www.apreciem.ro afli care service este cel mai aproape de tine, soliciti serviciile schimbului de anvelope gratuit si vei fi ajutat! Da, poti sa vii cu masina personala! De restul, ne ocupam noi!”

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.