Spectacole online, 9 mai

Sursa foto: uniter.ro

De la 17:00, ”O cameră doar a ta”, un spectacol de Mariana Cămărășan, după Virginia Woolf, producție a Teatrului Tineretului Piatra Neamț. Un one woman show cu Adina Suciu, voci: Victor Giurescu, Daniel Beșleagă, Loredana Grigoriu, Ecaterina Hâțu, Lucreția Mandric. Înregistrare poate fi urmărită pe pagina de Facebook a teatrului până pe 10 mai, ora 17:00.

De la 18:00, “Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu, o comedie a TNB, ce îți prilejuiește întâlnirea cu actorii: Gavril Pătru, Marius Rizea, Eugen Cristea, Monica Davidescu, Ileana Olteanu și Victoria Dicu.  Spectacol în regia lui Răzvan Popa. Înregistrare disponibilă în regim de live streaming pe canalul de YouTube al teatrului.

De la 19:00, ”Scrisori de pe front”, un spectacol de Vlad Massaci, realizat la Teatrul Mic, cu actorii: Mihaela Rădescu, Ilinca Manolache, Silvana Mihai, Vitalie Bantaș, Cuzin Toma, Viorel Cojanu, Bogdan Talașman, Gabi Costin. Un scenariu ce se bazeză pe scrisori autentice trimise între cei de pe front și familiile lor, din timpul Primului Război Mondial. Înregistrare disponibilă pe Facebook și Vimeo.

De la 19:00, ”Meșterul Manole”, scenariu al regizorului  Andrei Măjeri, după Lucian Blaga. Din distribuţie: Manole: Sorin Leoveanu, Mira: Romina Merei, Starețul Bogumil: Ionuț Caras, Găman: Radu Lărgeanu. Înregistrare disponibilă pe https://www.teatrulnationalcluj.ro, timp de 23 de ore.

De la 19:00, ”Așteptându-l pe Godot”, spectacol în regia lui Silviu Purcărete, cu: Constantin Chiriac, Virgil Flonda, Cristian Stanca, Pali Vecsei, Dan Mitrea (Horațiu Bran). Producție a Teatrului Național Radu Stanca Sibiu. Înregistrarea poate fi accesată pe: pagina oficială de Facebook a TNRS, www.facebook.com/TNRSS , pe site-ul oficial al TNRS: www.tnrs.ro și pe www.youtube.com/TNRSS.

De la ora 19.00, ”Medeea” de Euripide, spectacolul Teatrului Național din Craiova, în regia lui Yiannis Paraskevopoulos. Înregistrarea este disponibilă pe pagina oficială de Facebook a teatrului.

De la ora 20:00, ”Cântăreața cheală”, piesa lui Eugène Ionesco, în regia lui Tompa Gábor, spectacol realizat cu trupa Teatrului Maghiar de Stat Cluj. Distribuția: Mr. Smith: Boér Ferenc, Mrs. Smith: Spolarics Andrea, Mr. Martin: Bács Miklós, Mrs. Martin: Panek Kati, Mary: László Zsuzsa/ Pardanschi Krisztina, Șeful pompierilor: Bíró József, Musafir: Salat Lehel. Spectacolul are subtitrare în limba română. Înregistrarea va putea fi vizionată timp de 24 de ore, pe pagina oficială de Facebook a teatrului.

De la ora 20:00, ”The Sunset Limited” de Cormac McCarthy, spectacol cu Șerban Pavlu și Richard Bovnoczki, la Unteatru. Înregistrare poate fi accesată în urma achiziționării unui bilet. Ghidul pentru vizionarea spectacolelor este disponibil aici: http://bit.ly/unghidDEspectator.

De la ora 21:00, ”Cataclisma”, concept, coregrafie, ilustrație muzicală și interpretare: Andrea Gavriliu, spectacol la Unteatru. Înregistrarea poate fi accesată în urma achiziționării unui bilet. Ghidul pentru vizionarea spectacolelor este disponibil aici: http://bit.ly/unghidDEspectator.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Spectacole care pot fi accesate oricând:

”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regia Vlad Massaci. Distribuția: Dan Tudor, Mirela Zeţa, Mihai Călin, Andreea Samson, Marius Drogeanu, Şerban Georgevici, Cristina Juncu, George Grigore, Ruxandra Grecu, Pavel Bârsan, Florian Bala. Înregistrare disponibilă, până vineri, pe canalul de YouTube al Teatrului de Comedie. https://www.youtube.com/watch?v=S_jm3kXqvgU&t=13s

”Jurnal de România. Constanța” este o dramă documentară care face parte dintr-un proiect mai larg al regizoarei Carmen Lidia Vidu, realizat în mai multe teatre din țară. Pentru spectacolul de la Teatrul de Stat Constanța a colaborat cu actorii:  Mirela Pană, Lana Moscaliuc, Turchian Guzin Nasurla, Florina Stănculeț, Laura Iordan Adrian, Alina Manțu. Înregistrare disponibilă pe pagina de Facebook a teatrului.

”În trafic“, un spectacol scris și regizat de Alina Nelega. Din distribuție fac parte Elena Purea și Mihai Crăciun, iar corul este compus din Alexandru-Andrei Chiran, Paul Predușel și Marian Vultur. Producție a Teatrului Național din Târgu –Mureș, Compania Liviu Rebreanu, Înregistrare disponibilă pe canalul de YouTube al instituției.

”De la Caragiale la Șalom Alehem”, comedie, realizată la Teatrul Evreiesc de Stat. Din distribuția amplă fac parte: Cornel Ciupercescu, Rudy Rosenfeld, Geni Brenda, Arabela Neazi, Maia Morgenstern. Înregistrare pastată pe: https://www.youtube.com/watch?v=R4gqWRsRbLc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.