Covid inchide fabrica de electrocasnice de la Gaesti!

Producãtorul de electrocasnice Arctic a anuntat astazi cã închide temporar fabrica de la Gãesti, dupã confirmarea a 66 de cazuri de COVID-19 în rândul angajatilor.

Toti angajatii fabricii din Gãesti vor intra în somaj tehnic pe toatã perioada în care liniile de productie rãmân închise, iar diferenta pânã la salariul net corespunzãtor fiecãrei pozitii va fi acoperitã de angajator.

Liniile de lãzi frigorifice vor reîncepe productia pe data de 2 iunie, iar liniile de frigidere pe data de 25 mai, între timp fabrica urmând sã treacã printr-un program intens de dezinfectie.

Arctic mai anuntã cã toti cei confirmati pozitiv sunt asimptomatici si sunt spitalizati, starea lor fiind monitorizatã de autoritãtile medicale locale.

Angajatii care au intrat în contact cu persoanele afectate au fost informati si sunt în prezent în autoizolare, pentru a reduce rãspândirea virusului.

Compania precizeazã cã, încã din primele stadii ale pandemiei, a pus în aplicare un plan de pregãtire si de actiune, pentru a asigura mãsuri de preventie la cel mai înalt nivel în toate operatiunile sale, în sediul central si în fabrici.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.