”Bulandra” va produce spectacole online, în această vară

Sursa foto: Teatrul Bulandra

Actorii vor fi pe scenă, dar publicul îi va privi de acasă. Teatrul Municipal ”Lucia Sturdza Bulandra” va adapta stagiunea curentă la măsurile de prevenire și control impuse pe durata stării de alertă, a declarat Catinca Maria Nistor, managerul interimar al instituției.

”Pregătim un program alcătuit din mari capodopere ale dramaturgiei și literaturii universale, la standardul cu care Teatrul Bulandra și-a obișnuit publicul român de pretutindeni, și împreună cu Smart TV Management aducem în România pentru prima oara conceptul de „home theatre” – teatru la tine acasă – realizat si adaptat nevoilor spectatorilor anului 2020. Spectacolul va fi spectacol adevărat, nu pe Zoom, filmat profesionist, pe scenă, respectând regulile de conduită impuse pentru prevenirea si combaterea îmbolnăvirii cu virusul SARS COV-2, doar spectatorii nu vor fi in sală, ci fiecare la el acasă.

Filmările vor începe în luna iulie, iar producțiile vor putea fi vizionate online, cu posibilitatea achiziționării unui bilet electronic”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.