Fiul Regelui rămâne la Rangers

Pâna la urmă apele s-au limpezit în ceea ce priveşte transferul lui Ianis Hagi. Gazzetta dello Sport a anunţat că fotbalistul român va continua la Rangers, după ce trupa antrenată de Steven Gerrard a activat clauza de cumpărare definitivă, pentru suma de 5 milioane de euro.

Fotbalistul de 21 de ani fusese împrumutat până în vară de Genk la Rangers, iar scoţienii aveau opţiune de transfer definitiv. În urmă cu puţin timp, aceştia au activat clauza de transfer, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport.
Trupa antrenată de Steven Gerrard s-a decis până la urmă să vireze 5 milioane de euro în contul celor de la Genk, în condiţiile în care Ianis Hagi era în atenţia mai multor echipe. Una dintre ele era Lazio, grupare care se luptă cu şanse reale la titlu în acest sezon din Serie A.

Jurnaliştii italieni mai precizat, că după parafarea transferului definitiv la Rangers, preţul lui Ianis Hagi s-a dublat.
,,Transferul lui Ianis Hagi, atacantul român al celor de la Rangers, devine acum mult mai complicat pentru Lazio. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost cumpărat definitiv de clubul scoţian, acolo unde juca din ianuarie, împrumutat de la Genk.
Rangers a activat clauza de răscumpărare pentru 5 milioane de euro şi acum este proprietara jucătorului. Dacă Rangers nu ar fi făcut asta, Lazio putea investi aceeaşi sumă pentru a-l aduce pe Ianis Hagi”, au mai precizat jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.