Piața „George Coșbuc”, o clădire de sticlă în patru luni!

Foto: Flavia Voinea

Primăria Sectorului 5 anunță faptul că, începând de ieri, zona Pieței „George Coșbuc”, cunoscută de către mulți bucureșteni și drept „Piața de Flori”, a întrat „într-un amplu proces de igienizare, reabilitare și modernizare”.

„Această modernizare și igienizare este necesară deoarece Piața „George Coșbuc” devenise, de-a lungul anilor, insalubră, mai ales din cauza comercianților, societăți comerciale și persoane fizice, care își desfășurau activitatea în „Piața de Flori”, fără a avea contracte de salubritate și fără a-și plăti utilitățile”, a declarat, pentru București FM, Senia Resul, reprezentantul Primăriei Sectorului 5.

Ieri, când a început dezafectarea vechilor chioșcuri în care se desfășurau activitățile comerciale, a avut loc și un protest al comercianților de la „Piața de Flori”.

Reprezentantul Primăriei Sectorului 5 spune, însă, că aceștia primiseră, încă de pe data de 13 aprilie, câte o notificare cu privire la intrarea pieței în proces de modernizare.

„Toți agenții economici și persoanele fizice care își desfășurau, până ieri, activitatea la Piața „George Coșbuc” au posibilitatea de a-și desfășura comerțul la Piața „Ferentari””, mai spune Senia Resul.

Pe de altă parte, primarul Daniel Florea spunea, pe 7 mai, pe o rețea de socializare, că la Piața „George Coșbuc” se va ridica o clădire modernă din sticlă, cu structură ușoară.

„Proiectul va fi finalizat în patru luni”, spune Edilul Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.