Pubele speciale pentru mănuși și măști, în Sectorul 1!

Primăria Sectorului 1 a început achiziționarea de pubele speciale pentru colectarea măștilor și a manusilor folosite, a anunțat, astăzi, Edilul Dan Tudorache.
Pentru unitățile de învățământ, în vederea deschiderii de pe data de 2 iunie, vor fi achiziționate 120 de pubele pentru colectarea măștilor și manusilor folosite. Acestea vor fi plasate la punctele de intrare și ieșire din unitățile de învățământ.
Asemenea pubele vor fi amplasate și în toate localurile administrate de către Primăria Sectorului 1. La sediul din Banu Manta al instituției, la sediile Poliției Locale, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și la cele ale Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale.
De asemenea, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a cursurilor în perioada 2-12 iunie, la cererea directorilor unităților de învățământ, Primăria Sectorului 1 va achiziționa termoscanere, tuneluri pentru pulverizarea de dezinfectant, presuri și manșoane dezinfectante pentru uși. De asemenea, unitățile de învățământ au primit, deja măștile și mănușile, pe care le-au solicitat, a mai declarat Tudorache.
Edilul din Banu Manta spune că și în parcurile aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 au fost semnalizate coșuri de gunoi, la fiecare întrare în parc, pentru colectarea măștilor și a mănușilor utilizate.
Sorin Velicu, reprezentantul societății de salubrizare din Sectorul 1, spune că unele dintre aceste mănuși și măști ar putea fi infestare cu noul Coronavirus. De aceea, aceste pubele speciale vor fi colectate odată cu fracția umedă și duse direct la depozitare, la groapa de gunoi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.