Randi: ”Direcția cu noul album nu este una comercială”

În perioada de lockdown, Randi a folosit fiecare zi iar recent rezultatul statului acasă s-a materializat într-un nou single și într-o supriză pe care o are pentru fanii lui. Despre noua piesă și albumul pe care îl va lansa, a povestit în matinalul #BeFm #DeDimineata și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Mă pregătesc să plec la studio. Azi duc sculele din dressing. Le duc înapoi la studio și mi-e un pic greu. Mi-am creat niște obiceiuri vis-à-vis de sport și muzică si acum renunț la ele ca să intru în zona normală. Mă surprinde că după două luni mi-e greu! Dacă era un an, clar mi-era imposibil… Ies cu un album din perioada asta de izolare. Unul fresh, cu alt sound. Am schimbat stilul, am abordat multe subiecte diverse și cred că o să fie ceva nou pentru toată lumea. Să zicem că până acum nu am fost focusat în direcția asta”, spune Randi.

Dacă vrei să afli ce își propune legat de piesele electronice, ce spune despre noile trend-uri în muzică, cum explică mesajul noii piese, la ce challenge l-au supus matinalii Marius și Alex, VEZI VIDEO!

”Fondul muzicii actuale nu prea ne motivează să mai facem muzică cu mesaj, pentru că nu prea mai ajunge la oameni. Mă amuză oamenii care se mai trezesc vorbind și întreabă unde sunt piesele alea. Dar ei nu sunt cei pro activi. Uneori trebuie să te reorientezi. Adevărul este că se asculată multe manele, ce să mai…?! Direcția cu noul album nu este una comercială”, explică artistul.

Cât despre lupta contra #Coronavirus, Randi punctează: ”Eu o să simt că am învins virusul atunci când o să putem urca pe scenă. Viața noastră nu e revenită la normal. Când vom putea face lucrurile pe care le făceam înainte, vom putea spune că l-am învins.”

Despre ”Femeia care m-a învins”, noul single lansat chiar de ziua sa de naștere, Randi spune: ”Noul single are videoclip filmat înainte de a intra în izolare. Am avut ceva teamă să nu ne blocheze în Chișinău unde l-am filmat. L-am lansat când a fost momentul. Ideea piesei a fost că mi-am imaginat genul de femeie care îți dă jos scutul de protecție și te face să îți amintești de iubirea de acum 20 de ani. Ne dorim ca totul să se întâmple repede și de aceea se pierde din magie, din stabilitate. Se ard foarte multe etape dorind să facem dragostea ca la fast food.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.