Dacă vă înscrieți, prezentați-vă la testarea voluntară a PMB!

Sursa foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale (ASSMB) din subordinea Primăriei Capitalei, Vasile Apostol, a anunțat că, de ieri, a demarat testarea voluntară gratuită a celor 11.000 de bucureșteni.
Însă, în prima zi de testare, din cele 400 de persoane programate, s-au prezentat la clinici pentru testare doar 154 de persoane.

Șeful de la ASSMB a făcut apel la bucureșteni că, dacă se înscriu și se programează să se și prezinte la testare.
Din cele 11.000 de locuri disponibile, mai sunt disponibile 900. Numărul unităților sanitare publice și private care participă la proiectul de testare voluntară al Primăriei Capitalei a crescut la 12, iar cel al punctelor de recoltare puse la dispoziție de către aceste unități a ajuns la 39, a mai spus Apostol.

Declarațiile șefului ASSMB au fost făcute, astăzi, cu prilejul inaugurării de către Primarul General Gabriela Firea, la spitalul Victor Babeș a unui ansamblu Mobil Computer Tomograf (CT) de ultimă generație, dotat cu modul de inteligenţă artificială, capabil să depisteze cazurile de infectare cu noul coronavirus, recent achiziționat de către ASSMB.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.