JO: ”Dacă ar fi după mine, aș avea piese de lansat zilnic”

După o perioadă în care a stat în casă, respectând indicațiile autorităților, JO a lansat o piesă nouă și are în lucru multe alte proiecte muzicale. Despre toate planurile și ce a făcut în cele două luni de #lockdown a povestit cu Marius și Alex în #BeFm #DeDimineata și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

JO a intrat în live plină de energie, deși a avut o noapte albă: ”Abia m-am întors de la studio. Au ieșit niște piese foarte tari! Eu sunt un om al nopții din punct de vedere inspirațional. Nu există o rețetă sau un ritual. Spre exemplu, am vorbit cu Shift și am stabilit mai mult o întâlnire decât o sesiune de scriere. Și lucrurile merg de la sine.”

Artista are însă și un regret: ”Mi-aș fi dorit să plec în Thailanda. Aveam bilete când a început #pandemia. Nu am apucat să mai plecăm. Eu am colaborat cu o agenție foarte mișto și ei se ocupă de toate lucurile. Am înțeles că reușim să ne recuperăm banii de pe biletele de avion. Aveam vacanță 3 săptămâni; de la două din cele trei cazări reușim să luăm banii 100%.”

Dacă vrei să afli ce a făcut JO în perioada de lockdown, cine a intrat în cadru în timpul live-ului, ce și-a propus legat de comunitatea sa de fani, ce spune despre clipul noii piese, VEZI VIDEO!

”În perioada asta, m-am regăsit. Mi-a prins foarte bine. M-am bucurat de liniște și pace și de un pic de timp cu gândurile mele și viața mea. Am petrecut timp cu oamenii dragi și cu cățelul meu. Am învățat să mă ascult și să mă înțeleg mai mult. Am investit în partea muzicală și în tot ce înseamnă grija de sine. Mi-am dat seama că trebuie să păstrez legătura mai mult cu oamenii care mă urmăresc și e important să nu le transmit iubire doar prin muzica pe care o fac. Ne e foarte dor de concerte și de întâlnirile cu oamenii. Dar realizăm să nu ne bazăm doar pe concerte. Eu, în perioada asta, le-am răspuns fanilor mai mult la mesaje. Nu sunt o persoană a online-ului, dar am înțeles și am dezvoltat treaba asta pentru că mi-am dat seama că sunt mulți oameni care te urmăresc și te apreciază și e important să fii lângă ei și să îi asculți, chiar daca nu ajung la concertele tale. Dacă misiunea mea este să vindec oamenii prin muzică, atunci am să fac asta chiar și dacă o fac prin intermediul internetului”, a punctat JO.

Despre noul single, ”Noapte polară”, JO spune: ”Este despre o dragoste nereușită, despre momentul în care ești prins într-un joc, într-un moment al vieții din care nu poți ieși așa ușor, despre o relație toxică. Dacă ar fi după mine, aș avea piese de lansat zilnic.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.