Revin show-urile de stand-up comedy!

Foto: Alina Bogoi

Show-urile de stand-up comedy vor fi reluate, începând din 5 iunie.

Totul se va întâmpla cu un maraton susţinut de 20 de artişti pe cea mai mare scenă dedicată acestui tip de spectacole din centrul Capitalei.

Vor urca pe scena montată în aer liber de pe Splaiul Unirii 225: Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu.

Artiştii promit show-uri incendiare, glume scrise cu trudă şi porţii sănătoase de umor.

Practic între 5-7 iunie, vor fi trei seri de maraton în care comedianţii vor avea ocazia să-şi reintre în mână după trei luni de pauză.

”N-am mai stat departe de scenă atât de mult de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine şi nouă câte o pauză, dar de data asta a fost prea de tot. Vestea cu privire la noile măsuri de relaxare a venit ca o mare surpriză pentru toţi artiştii. Nu ne aşteptam să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber. Încerc să-mi temperez entuziasmul şi sper ca oamenii din public să fie şi ei cumpătaţi şi înţelegători când vine vorba de respectarea normelor de siguranţă”, a declarat Cosmin Nedelcu (Micutzu).

Sursa: Agerpres

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.