VIDEO: EXCLUSIV BeFM – Irina Rimes: „Am album pentru toamnă. E gata! Se numește «Acasă»”

Ca fiecare dintre noi, și Irina Rimes a stat în casă, dar nu a stat degeaba! A produs nu unul, ci două albume! Cum a reușit și ce a mai făcut în perioada de lockdown au aflat Marius și Alex în matinalul #BeFM #DeDimineață și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

Irina a lansat un nou album, „Pastila”, despre care spune: „Oamenii au făcut conexiunea cu primul album. E unul pe care voiam să îl fac demult, cu colaborări pe care le doream de multă vreme. Nu este un album proiectat din punct de vedere marketing ca să trec la următorul nivel. Voiam tare, tare să dau ceva din suflet. E un album mai mult pop cu influențe de Trap și R&B.”

Dacă vrei să vezi cu ce provocare i-au dat „Bună dimineața!” matinalii Marius și Alex, cu cine a colaborat pentru noul album, unde a fost în vacanța din ianuarie, în care moment al zilei e creativă, vezi VIDEO.

„În pandemie chiar m-am plictisit. E priama oară când spun asta! Mă uit în urmă și văd că am lucrat la album, dar a durat mai mult cu masterul decât creația în sine. În pandemie chiar căutam să fac ceva. Franceză am făcut, album am terminat, filmele pe care voiam să le văd le-am văzut, am făcut sport, am gătit și, cu toate astea, tot am găsit timp să mă plictisesc! O duceam prost la capitolul timp pentru mine și corpul meu, dar, exceptând toate nuanțele negative ale acestui virus, perioada asta a venit mănușă pentru mine!”, a spus Irina Rimes.

Irina nu a încetat să fie creativă și să ne surprindă.

„Am album pentru toamnă. E gata! Se numește «Acasă». Nu știu dacă îl dau la toamnă, dar îl am pregătit. E făcut pe timpul pandemiei. Vom vedea, pentru că atunci când nu ai concerte și nu ai cu ce să susții un proiect e cam greu. Și un album e o investiție.”

Irina Rimes spune că în plan există totuși două concerte în acest an: „Există un concert în august, The concert, cel pe care trebuia să îl avem în luna mai, și mai există unul pe 3 decembrie în Londra.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.