Al doilea amical post izolare se joacă sâmbătă!

Foto: arhivă

Rapid va disputa un meci amical cu Astra Giurgiu, al doilea de la reluarea pregătirilor, a anunţat antrenorul formaţiei giuleştene, Dan Alexa.

„Mă bucur foarte mult că în sfârşit ne putem antrena normal. Abia de mâine vom face antrenamente cu tot lotul. Avem un meci amical peste două zile cu Astra Giurgiu. Îmi doresc extrem de mult să nu ne accidentăm pentru că e foarte important să avem toţi jucătorii apţi şi să aibă constanţă în pregătire. După acest meci amical o să începem să ne facem ciclurile săptămânale de pregătire”, a declarat Alexa la finalul partidei amicale cu Dinamo de astazi

Ora de incepere a jocului de pregătire al divizionarei secunde cu Astra va fi stabilită ulterior.

Rapid a fost învinsă azi cu 1-0 de Dinamo în primul său meci amical de la declanşarea pandemiei de coronavirus, cea care a dus la întreruperea tuturor competiţiilor sportive.

Perovic a inscris singurul gol al partidei, in minutul 59.

Primul derby din Romania după perioada de izolare, se va disputa la Săftica, in conditii speciale şi cu măsuri stricte pe care cluburile trebuie să le respecte.

Cel de-al doilea amical din Romania are insemnatate mare pentru antrenorii celor doua echipe, care au debutat astazi ca oficiali. Meciul va fi arbitrat de reprezentantii din cadrul celor doua echipe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.