LIPATTI SPECIAL – Ediţia a II-a ONLINE!

Ediția a II-a ONLINE a Programului socio-cultural „Lipatti Special” are loc duminică, 7 iunie 2020, de la orele 17:00, pe paginile de Facebook, Youtube și Instagram.

Din dorința de a continua tradiția întâlnirilor culturale din mediul online și a acestui Program lunar de incluziune socială, unic în România, Casa Artelor „Dinu Lipatti” vă propune să urmăriți, în premieră online, un Recital Extraordinar de lieduri românești susținut de soprana Irina Iordăchescu și pianista Verona Maier, care a avut loc în toamna anului 2019 la Casa Lipatti.

Programul celor două artiste include „4 Melodii pentru voce și pian” de Dinu Lipatti, celebrele „Cântece” ale lui George Enescu pe versuri de Clément Marot, prelucrări folclorice de Tiberiu Brediceanu, precum și Suita nr 1 pentru pian, în sol minor, op 3 „În stil vechi” de George Enescu.

Programul „Lipatti Special” s-a născut la inițiativa pianistei și regizoarei Alice Barb, Director fondator a Casei Artelor „Dinu Lipatti”, fiind susținut și finanțat de Primăria Municipiului București.

De-a lungul celor opt ediții organizate la Casa Artelor „Dinu Lipatti” în 2019 și la începutul anului 2020, peste 700 de persoane cu dizabilități, precum și însoțitorii acestora, au avut posibilitatea să se întâlnească cu artiști excepționali, cu mari personalități ale culturii românești și să socializeze într-un spațiu elegant, încărcat de istorie, în inima Capitalei.

Evenimentele artistice realizate de Casa Lipatti în mediul online sunt accesibile tuturor iubitorilor de Artă și de Cultură din întreaga țară.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.