Horia Brenciu: „S-a adunat o energie cât 10 centrale de la Cernobîl”

Eternul copil prin energia pe care o are clipă de clipă, cel care face totul cu zâmbetul pe buze și aduce mereu fericirea, Horia Brenciu a fost invitatul matinalilor Marius și Alex în #BeFM #DeDimineață. Într-un live și via Skype pe Facebook-ul București FM, Horia Brenciu a adus „Zâmbet de copil”, cel mai recent proiect, și a povestit ce surprize pregătește pentru următoarea perioadă.

„Sunt sigurul invitat care nu a făcut absolut nicio prostioară când era mic, doar când s-a făcut mare. Eu sunt excepția! Voi să spuneți despre aventurile din copilărie. Mereu mă întrebam cine este fanul meu și de multe ori l-am interpretat greșit și mi-am dat seama că fanii sunt cei care ne ridică și care ne coboară.

Cel mai important lucru în orice meserie ai avea este să știi să vorbești și să te înțelegi cu oamenii. Copilăria și adolescența au fost două perioade în care nu eram prea sociabil. Eram un tip cu foarte mult bun-simț și asta m-a ajutat în viață. Asta m-a ajutat să nu fac lucruri care erau dincolo de o graniță a legii, a bunului-simț. Eram cel mai cuminte copil din lume!”, spune Horia.

Dacă vrei să afli ce povestește Horia despre copilăria lui, de ce nu a ales mai multe vedete pentru noul single, ce spune despre Andi Moisescu, despre ziua copilului, în ce campanie este implicat, ce a făcut în perioada de lockdown, cine a apărut în cadru în live, vezi VIDEO.

„Piesa «Zâmbet de copil» e aflată pe al 3-lea album – «40 plus». De 1 an am gândul să conving persoane publice să mi se alăture să cânt această piesă. Pandemia mi-a dat timp să le spun invitaților ce vreau să transmit în această piesă. Pavel Bartoș m-a înțeles perfect. Andi Moisescu a fost mai mult decât deschis să cânte. Călin Goia este un tip a cărui prezență scenică o aplaud mereu. Feli de a cărei voce m-am îndrăgostit. Pe Oana Sârbu o știe toată lumea. Pe Diana Munteanu o știu de la filmările clipului piesei «Poftă de băut». I-am ales pentru că sunt părinți și știu foarte bine ce înseamnă un zâmbet de copil. Puteam alege și mai multe vedete, dar, dacă alegeam mai multe, nu se mai înțelegea nimic”, a explicat Horia Brenciu.

Despre perioada de lockdown, Horia spune: „Niciodată în 27 de ani nu am avut o pauză atât de mare de a nu pune mâna pe un microfon. S-a adunat o energie cât 10 centrale de la Cernobil. Voi cânta nu una, nu două, ci zece ore!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.