Tamta și Stephane Legar lansează “Yala” și dau startul unei veri fierbinți

Hitul verii vine de la Tamta și Stephane Legar, o colaborare fresh, perfectă de pus pe repeat. Piesa “Yala” va fi inclusă pe următorul EP al cântăreței, ce va fi lansat în iulie, anul acesta. “Yala” este un mix cu influențe grecești pop-dance, unde vibe-ul summerish promite să cucerească nu doar inimile fanilor, ci și topurile de specialitate. Mai mult decât atât, artista debutează ca regizor de videoclip pentru piesele ei, reușind să își pună amprenta ca fashion icon și designer pentru propriile colecții de haine.
Considerată o “Cenușăreasă modernă”, Tamta, artista cu origini grecești, se bucură de succes pe plan local, dar și internațional, după apariția acesteia în concursul “Eurovision” ca reprezentantă a Ciprului, în 2019, cu piesa “Replay”. În cifre, artista se poate lăuda cu peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 22 de milioane de stream-uri pe Spotify. Pe lângă acestea, artista reușește să se implice în campanii umanitare, fiind deja cunoscută pentru susținerea luptei împotriva cancerului de sân, ca ambasador.

Cât despre Stephane Legar, tânărul artist a cochetat cu modeling-ul și dansul, însă pasiunea pentru muzică l-a determinat să își schimbe direcția în viață, chiar în 2016 când a devenit cunoscut pe platformele de socializare cu un challenge de doar 90 de secunde care s-a viralizat instant. Cântărețul cu origini franceze și israeliene a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria “Best Israeli Act”, în 2017 și 2018, după lansarea single-ului de succes, “Comme Ci Comme Ca”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.