Simona Halep nu participă la US Open

Foto Ziua de Constanţa

Eleva lui Darren Cahill, nu va participa la turneele nord-americane inclusiv la US Open, cel de-al patrulea Grand Slam al anului.
Conform PRO TV, Simona Halep a spus că în 2020 va participa doar la turneele care se vor organiza în Europa.
Cotidianul spaniol Marca, a anunțat că există date stabilite pentru reluarea celor două circuite: 3 august cel feminin și 10 august cel masculin.

Spaniolii de la Marca au anunțat că jucătorii de tenis au primit luni seară vești bune de la WTA și ATP. Conform surselor jurnaliștilor, s-au stabilit deja datele la care se vor relua cele două circuite și cum va arăta calendarul sezonului. La feminin, primele turnee care se vor juca sunt cele de la Palermo și Charleston, ambele disputându-se pe zgură începând cu 3 august.
Apoi, de pe 10 august este programat turneul de la Washington pe hard. În următoarea săptămână, 17-24 august, ar trebui să se desfășoare turneul de la Cincinnati, care va fi mutat la New York, iar după o săptămână de odihnă este programat cel de la US Open.

Organizatorii americani mai așteaptă încă avizele din partea guvernului statal pentru a face anunțul că turneul va avea loc la datele stabilite. Simona Halep, Ashleigh Barty, Novak Djokovic sau Nick Kyrgios și-au exprimat dubiile cu privire la participarea la US Open.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.