Start la igienizarea și combaterea ambroziei de la Lacul Morii!

Arhivă

În zilele de sâmbătă, 20 și 27 iunie, în București sector 6, Lacul Morii, începând cu ora 9:30, voluntarii Pădurea București & Go4FunRomania dau startul acțiunii de igienizare a locului și de combatere a ambroziei.

Vă invităm alături de noi pentru un apel comun la implicare în acțiuni civice simple.

Întâlnirea voluntarilor va fi la 9:30 în intersecția Calea Crângași cu digul Lacului Morii, sub salcia mare, colț cu Parcul Crângași.

Colectarea deșeurilor se va realiza selectiv (hârtie, carton, plastic, ambalaje). Voluntarii vor respecta regulile de distanțare socială purtând măști și mănuși.

Voluntariatul este despre altruism, despre solidaritate și în primul rând despre noi. Despre capacitatea noastră de a ne implica în ceea ce se înseamnă conviețuirea civilizată în comunități și în spații comune.

La finalul acțiunii, copiii prezenți vor putea face un picnic pe insula Lacul Morii.

„Ieșiți din casă, faceți ceva și dați un exemplu copiilor, adulților de mâine! Decizia de a trăi în țara lor depinde de ce facem azi împreună. Începeți cu ceva ușor acum, implicați-vă și mâine vom avea o poveste frumoasă de spus!”, ne îndeamnă Octavian Berceanu, inițiatorul proiectului Pădurea București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.