Sepsi a învins-o Poli Iaşi în turul semifinalelor Cupei României, scor 5-1

arhiva

Sepsi a făcut un pas mare spre prima sa finală a Cupei României la fotbal după ce a învins-o pe Poli Iaşi cu 5-1, în prima manşă a semifinalelor competiţiei.

Oaspeţii au deschis scorul rapid, prin Andrei Cristea (5), din penalty, dar apoi echipa covăsneană a punctat de cinci ori, având un ultim sfert de oră de excepţie, cu trei goluri înscrise.

Olandezul Anass Achahbar a reuşit primele sale goluri în tricoul echipei din Sfântu Gheorghe (25, 75), alte goluri fiind marcate de Lorand Fulop (52) şi Goran Karanovic (86), în timp ce portarul Denis Rusu şi trimis mingea în proprie poartă (autogol, 79), la centrarea lui Nicolae Carnat.

Sepsi OSK a avut şi alte ocazii mari de gol în faţa ”lanternei roşii” din Liga I, Lorand Fulop a trimis în bară (15), Istvan Fulop a ratat de puţin poarta (62), Pavol Safranko (65) nu a ajuns la o centrare ideală, iar portarul Rusu a respins mingea expediată de Karanovic (70).

Antrenorul echipei gazdă, Leo Grozavu, a fost eliminat în min. 3, pentru proteste la penalty-ul acordat echipei ieşene.

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar rezervă a fost Iulian Dima.

Mâine va avea loc a doua semifinală, între Dinamo şi FCSB.

Partidele din manşa secundă sunt programate pe 8 iulie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.