Daniel Tudorache: De la 1 iulie deschidem grădinițele de vară din Sectorul 1!

„Începând cu data de 1 iulie 2020, peste 10 sedii ale unor grădinițe de stat din Sectorul 1 își vor redeschide porțile pentru preșcolari”, a declarat pentru București FM edilul Daniel Tudorache.
Consiliul Local al Sectorui 1 a aprobat, în ședința sa de ieri, proiectul educațional ”Grădinița de vacanță” care se va derula în perioada 01 iulie – 30 august, în fiecare zi de luni până vineri.

„Având în vedere contextul social în care ne aflăm și ținând cont de numeroasele solicitări venite din partea părinților, care au stat cu copiii acasă pe timpul pandemiei și care nu au cu cine să-și lase copiii pe timpul vacanței mari, Primăria Sectorului 1 a decis să suplimenteze numărul de locuri alocate programului Grădinița de vacanță”, a mai spus Edilul din Banu Manta.

Astfel, dacă anul trecut au existat peste 700 de cereri pentru „Grădinița de Vacanță”, anul acesta s-au înregistrat deja 825 de cereri pentru preșcolari care învață în grădinițele de stat din Sectorul 1, iar alții se mai pot încă înscrie, a precizat Tudorache.

Conform hotărârii adoptate ieri de către Consiliul Local al Sectorului 1, finanțarea proiectului, care presupune asigurarea hranei pentru preșcolari și plata activităților educaționale, este asigurată integral de la bugetul Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.