Continuă curățenia în zona Lacului Morii

arhiva

Continuă curățenia în zona Lacului Morii. Aproape 50 de voluntari au reușit să adune peste 100 de saci cu gunoaie.

După mai bine de patru ore de muncă, digul Lacul Morii a fost igienizat, gunoaiele au fost adunate pe fracţii (hârtie, carton, plastic, ambalaje), iar ambrozia a fost smulsă.

„Am continuat acţiunea de curăţenie în sectorul 6, zona dig Lacul Morii. A fost mult de lucru, mai mult decât ne-am aşteptat. După mai bine de 4 ore de muncă, cei aproximativ 50 de voluntari au colectat selectiv peste 100 de saci cu deşeuri. Aşteptăm ca autorităţile responsabile ale sectorului 6 să contribuie cu ridicarea sacilor. De asemenea, apreciem demersurile pe care le fac şi le solicităm permanentizarea acţiunilor de salubrizare şi asigurarea spaţiilor publice aferente zonei cu: toalete ecologice, coşuri de gunoi, iluminat public, balustrade pentru poduri şi toate cele necesare pentru ca cetăţenii să fie în siguranţă”, au afirmat organizatorii, pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

Acţiunea de curăţenie a fost o continuare a celei începute în urmă cu o săptămână şi care a fost organizată de Comunitatea Pădurea Bucureşti, Go4Fun România şi Salvaţi Lacul Morii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.