Marele Picnic devine Micul Picnic ShortsUP online

Marele Picnic devine temporar Micul Picnic ShortsUP, o ediţie specială online, care va avea loc sâmbătă, 25 iulie, când vor putea fi vizionate, timp de două ore şi jumătate, scurtmetraje, pe platforma de streaming TIFF Unlimited.

Festivalul se întoarce la esenţa conceptului care l-a consacrat, punând la dispoziţie o selecţie cu cele mai recente filme scurte, intense şi premiate, însă provocându-şi publicul să rămână conectat la comunitatea şi vibe-ul festivalului de la distanţă.

„Cea de-a şaptea ediţie a festivalului va celebra puterea comunităţilor mici şi a filmelor de a servi drept pretext de întâlnire şi redescoperire. Marea evadare a verii nu are nevoie de bilet de avion, ci de un laptop şi colţul preferat de pe balcon. Fie că alegi covorul verde din grădină sau briza de pe terasă, călătoreşti garantat cu filme care te poartă în toate colţurile lumii. Se anunţă expediţii prin jungla amazoniană a plantelor de apartament, iar pisica şi colegul de apartament devin partenerii ideali de călătorie”, precizează organizatorii.

Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21.30, vor putea fi vizionate, timp de 2 ore şi jumătate, scurtmetraje: online – pe platforma de streaming TIFF Unlimited, pe baza unui bilet achiziţionat în avans, în valoare de 15 lei.

„Pe baza biletului ai acces la conţinut pe telefon, laptop, smart TV, proiector, unde vrei tu şi cu cine vrei tu, sau offline – la unul dintre spaţiile partenere (mai multe detalii în curând)”, mai precizează organizatorii.

Marele Picnic este ediţia de vară ShortsUP, unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte cinematografice independente din România. Evenimentul şi-a făcut o tradiţie din a strânge, vară de vară, iubitori ai cinema-ului şi ai artelor conexe filmului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.