Persoanele care nu respectă izolarea nu vor mai intra în carantină instituționalizată

Sursa foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Cinci persoane au părăsit centrul de carantină din Capitala în cursul zilei de ieri, asta după ce Curtea Constituțională a stabilit că măsura carantinării este neconstituțională.

Obligatia monitorizarii si sanctionarii persoanelor care nu respectă regulile de izolare revine Ministerului de Interne a declarat Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

„In cursul noptii au plecat 5 persoane în timp ce 75 au ales să rămână în centrul de carantină. Măsurile de supraveghere continuă, acestea fiind realizate de către lucratorii ministerului de interne”, a declarat Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

„In acest moment în centrul de carantină de la hotelul Ramada, ca urmare a publicării deciziei numărul 458 din 25 iunie 2020, nu se mai carantinează nicio persoană care încalcă obligațiile în ceea ce priveste izolarea. In acest moment aceste persoane sunt sancționate cu avertisment si rugate de organele de poliție să meargă la domiciliu în vederea continuării izolării”, a mai spus Bădulescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.