Proiecţii de filme peruane în aer liber, la Institutul Cervantes din Bucureşti

arhivă

După luni întregi de proiecte desfăşurate exclusive online, în iulie, Institutul Cervantes din Bucureşti le propune iubitorilor de cultură din capitală primele evenimente în aer liber.

Este vorba despre o serie de proiecţii de filme peruane, subtitrate în limba engleză, care vor rula în EL PATIO, curtea interioară a Institutului, din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38. Accesul la evenimente este liber, în limita locurilor disponibile (maximum 40 de locuri), şi se obţine printr-un e-mail transmis către cultbuc@cervantes.es. Rezervarea devine valabilă numai dacă solicitantul a primit în scris o confirmare a disponibilităţii de locuri şi instrucţiuni privind accesul si măsurile de protecţie.

Cele trei pelicule care vor rula timp de trei seri în EL PATIO, curtea interioară a Institutului Cervantes din Bucureşti, cu începere de la ora 21.30, sunt reprezentative pentru cinematografia peruană contemporană, în acelaşi timp drame psihologice care merg în profunzimea şi în nuanţele trăsăturilor de caracter, dar şi drame sociale, ce analizează impactul pe care politicul şi economicul îl au asupra vieţii personale. Trei filme care invită la a privi dincolo de aparenţe.

Program:

08 iulie – DELICIOSA FRUTA SECA / FRUCTE USCATE DELICIOASE / Peru / 2017 / 82 min. / dramă

15 iulie – SIETE SEMILLAS / ŞAPTE SEMINŢE / Peru / 2016 / 1:35 min. / dramă

22 iulie – LA ULTIMA TARDE / ULTIMA DUPĂ-AMIAZĂ / Peru, Columbia / 2016 / 81 min. / dramă

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.